Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
viernes, 8 de febrero de 2013
Діабетична томатному соусі
Цей домашній томатний соус я підготував для збереження, тому що приготування займає багато часу і, якщо пакет правильно його і зберігати його в морозильній камері, коли ми повинні будемо мати томатним соусом. Цей соус підходить для діабетиків, оскільки він має цукру, але я використовував стевії і довгий приготування їжі, для видалення кислотності.
Я поклав кориці й тому, що рекомендується використовувати цю спецію для преддіабетом і діабетичні, так як вона є регулятором рівня цукру в крові, це судинорозширювальний і допомагає потоку головного мозку.
Інгредієнти для томатного соусу для діабетиків:
2 кг стиглих помідорів
2 великі цибулини
1 великий червоний перець
1 ріпа
4 зубчики часнику в фольгу і порошкова
листя базиліка
гілочкою петрушки
3 пакетів стевії
1 маленький стакан червоного вина
1 столова ложка меленої кориці
сіль і перець
1 столова ложка сушеного орегано
1 чайна ложка майорану
1 тире оливкової олії
Оформлення томатний соус для діабетиків крок за кроком:
Очистити і нарізати помідори. Наріжте цибулю, перець, ріпа.
У великій сковороді або каструлі додати трохи оливкової олії. Обсмажити цибулю і часник протягом 3 '. Додати перець і нехай 3 'більше. Додати ріпу, помідори, зелень і спеції.
Додати вино і дайте пару хвилин на сильному вогні. Зменшіть вогонь, посипати стевії, накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні близько 2 годин. У разі необхідності вона буде додавати воду або, краще, домашні бульйони.
Після прохолодної подрібнити і упакувати в банки. Етикетка і заморозити.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario