viernes, 8 de febrero de 2013

Діабетична томатному соусі

Salsa de tomates para diabéticos


Цей домашній томатний соус я підготував для збереження, тому що приготування займає багато часу і, якщо пакет правильно його і зберігати його в морозильній камері, коли ми повинні будемо мати томатним соусом. Цей соус підходить для діабетиків, оскільки він має цукру, але я використовував стевії і довгий приготування їжі, для видалення кислотності.

Я поклав кориці й тому, що рекомендується використовувати цю спецію для преддіабетом і діабетичні, так як вона є регулятором рівня цукру в крові, це судинорозширювальний і допомагає потоку головного мозку.

Інгредієнти для томатного соусу для діабетиків:

2 кг стиглих помідорів
2 великі цибулини
1 великий червоний перець
1 ріпа
4 зубчики часнику в фольгу і порошкова
листя базиліка
гілочкою петрушки
3 пакетів стевії
1 маленький стакан червоного вина
1 столова ложка меленої кориці
сіль і перець
1 столова ложка сушеного орегано
1 чайна ложка майорану
1 тире оливкової олії

Оформлення томатний соус для діабетиків крок за кроком:

Очистити і нарізати помідори. Наріжте цибулю, перець, ріпа.
У великій сковороді або каструлі додати трохи оливкової олії. Обсмажити цибулю і часник протягом 3 '. Додати перець і нехай 3 'більше. Додати ріпу, помідори, зелень і спеції.
Додати вино і дайте пару хвилин на сильному вогні. Зменшіть вогонь, посипати стевії, накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні близько 2 годин. У разі необхідності вона буде додавати воду або, краще, домашні бульйони.
Після прохолодної подрібнити і упакувати в банки. Етикетка і заморозити.

No hay comentarios: