Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
sábado, 9 de febrero de 2013
Calamares рецепт La Romana для хворих на целіакію
Інгредієнти для кільця кальмарів Целіакія:
1 свіжий кальмар
1 яйце
1 чайну ложку сухих пекарських дріжджів (кукурудзяний крохмаль)
1 DCL води
вівсяна мук `а
сіль
Оливкова олія
Як кальмара Целіакія Romana крок за кроком:
Спочатку покласти в миску, які можуть бути мікрохвильовці води, тепла 30 секунд, просто щоб зігрітися, ми отримуємо, додати дріжджі, перемішати і додати яйце, трохи солі, били.
Коли вершкове додати кукурудзяну муку до отримання кремоподібній маси espesita, накрийте рушником і залиште в 1:00.
Ми прибрали кальмарів, нарізати кільцями, киньте трохи солі, поставити сковороду з великою кількістю оливкової олії, коли він починає палити, ми передаємо кільця кальмара по масі.
Кидаючи їх у каструлю, обсмажити на середньому вогні з обох сторін, ми будемо пух і рости, так як вони стають золотисто-коричневого кольору вийняти їх, покласти на паперовий рушник, щоб увібрати надлишок олії і відразу подавати. Appetit ...
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario