sábado, 9 de febrero de 2013

Calamares рецепт La Romana для хворих на целіакію

Calamares a la Romana para Celíacos




Інгредієнти для кільця кальмарів Целіакія:

1 свіжий кальмар
1 яйце
1 чайну ложку сухих пекарських дріжджів (кукурудзяний крохмаль)
1 DCL води
вівсяна мук `а
сіль
Оливкова олія

Як кальмара Целіакія Romana крок за кроком:

Спочатку покласти в миску, які можуть бути мікрохвильовці води, тепла 30 секунд, просто щоб зігрітися, ми отримуємо, додати дріжджі, перемішати і додати яйце, трохи солі, били.
Коли вершкове додати кукурудзяну муку до отримання кремоподібній маси espesita, накрийте рушником і залиште в 1:00.
Ми прибрали кальмарів, нарізати кільцями, киньте трохи солі, поставити сковороду з великою кількістю оливкової олії, коли він починає палити, ми передаємо кільця кальмара по масі.
Кидаючи їх у каструлю, обсмажити на середньому вогні з обох сторін, ми будемо пух і рости, так як вони стають золотисто-коричневого кольору вийняти їх, покласти на паперовий рушник, щоб увібрати надлишок олії і відразу подавати. Appetit ...

No hay comentarios: