Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
viernes, 15 de febrero de 2013
ФАРШИРОВАНІ Рецепт КАРТОПЛЯ м'ясом і сиром
Харчова цінність картоплі МЕДІА близько 80 грамів
Калорії Білки Жири Carbohidatos
109 5 3 7
Інгредієнти на 6 Картопля 1/2
360 г картоплі (3 невеликих картоплі)
40 грамів цибулі
30 г зеленого перцю
Змішаний м'ясний фарш
5 свинини gramoscarne
5 корів gramoscarne
15 г знежиреного сиру
30 грамів томатної тертий
18 грамів світла нарізаний сир (2 скибочки)
12 г Перець (1 перець)
25 грамів оливкової олії
чайної ложки білого вина
сіль
перець
ПІДГОТОВКА
Вимийте картоплю та висушіть потім загорнути їх у фольгу і покладіть в деко для випічки з паперового комбінату
Випікати при температурі 190 градусів і залишити до тендера, comprovar якщо натиснути палицю, коли вони прохолодно і резерв.
Розріжте цибулю і перець на дрібні шматочки взяти трохи солі
обсмажити на сковороді на повільному вогні з невеликою кількістю масла, коли ж пашот, додайте м'ясо приправлений невеликою кількістю солі і перцю і нехай вона готувати,
залити вином і дати випаруватися спирт, додати тертий помідор і дайте йому готувати
залити вершковим сиром
Кілька хвилин і перемішати поки не розтане, зняти з вогню і відставте убік.
Коли картопля охолоджують розрізати навпіл і очистити їх за допомогою чайної ложки, яка vaciemos книги на тарілку.
Залити м'ясо ми зарезервували спорожнення картоплі
і добре перемішати.
Заповніть картоплі за допомогою ложки з попереднім маси, і дати кожному шматочок сиру скибочками і шматочок червоного перцю, місце на випічці лоток з папером для випічки.
Випікати в попередньо розігрітій 200 градусів і знову смажити одну хвилину, поки це не до душі.
Подавати гарячим, прикрасивши трохи Ligt майонезом.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario