miércoles, 21 de octubre de 2009

Sopa de Picadilly





Sopa de Picadilly

INGREDIENCE PRE 4
Na sklade:
• 1 / 2 kurčaťa
• 1 kg hovädzieho mäsa kostí
• 2 šunka kosti
• 4 pór
• 3 palice zeler
• 1 stredná cibuľa
• 300 g zemiakov
• soľ
Pre polievka
• 1 / 4 kila ryže
• 150 g na kocky údená šunka, nakrájaná na
• 2 varené vajcia
• 1 snítku mäty
• 1oo gramov hrianka



PRÍPRAVA
Miesto hrniec na ohni sa tri litre vody a kuracie mäso, kosti hovädzieho mäsa, zemiaky olúpané a priečne, dôkladne cibule, olúpané a znížiť na polovicu, nakrájané mrkva a iná zelenina očistené, nakrájame na hrubo. Obal hrniec a nechajte variť asi tri hodiny.
Po uplynutí tejto doby vyberte z tepla, vyberte z kurací vývar, bez kostí, drvenie mäsa a rezervy to. Kmeňa vývar cez jemné sito a rezervy rovnako.
Dajte panvicu na oheň a napäté vývar, keď je horúca, pridajte ryžu a kúsky šunky.
Variť cez vysokú tepelnú asi 18 minút, kým ryža nie je hotová.
Vyberte z tepla a nalejte do misky.
Keď sa slúžiace, pridajte mleté kuracie mäso, nakrájanú varených vajec, vyprážaný chlieb nakrájame na kocky a snítku mäty.

No hay comentarios: