viernes, 30 de octubre de 2009

Recetë KUZHINE Meatballs Peshku me patate pure për celiac Përbërësit:





Recetë KUZHINE

Meatballs Peshku me patate pure për celiac

Përbërësit:
1 kg fileto hake (terren)
2 onions madhe
3 vezë
qumësht i skremuar, shuma e nevojshme
2 feta bukë pa gluten crumbs
2 puset e ujit me gaz
hudhër dhe majdanoz, me shije
Kripe dhe piper për shije
Breadcrumbs ose gluten qëlloj pa pagesë, shumën e nevojshme
naftës të përbashkët, sasia e nevojshme
1 paketë të çastit pure patatesh


Përgatitja:
Vendi në një tas dhe përzierje peshku terren me thërrime gluten-bukë pa ngjyhet dhe drenazhuar në pak qumësht i skremuar dhe shtoni hudhër dhe majdanoz të copëtuar shije dhe shtoni kripë dhe piper. Përveç kësaj, në një tenxhere me pak vaj dhe qepë të skuqura copëtuar kur gati shtoni tas përmban peshku së bashku me vezë e rrahur lehtë soda.
Llokoçis me një lugë shumë mirë të gjitha këto përbërësit dhe qofte formë me duart tuaja dhe pastaj mantelin e tyre në breadcrumbs. Pastaj skuq ato në një tenxhere ose tigan me mjaft vaj të nxehtë derisa crispy dhe ikjen në letër kuzhine absorbues. Përgatitja e çastit pure patatesh sipas udhëzimeve të paketës dhe shërbejnë qofte shoqëruar këtë pure shijshme.

No hay comentarios: