miércoles, 21 de octubre de 2009

Sopa de picadillo Ingredienser til 4





Sopa de picadillo

Ingredienser til 4
På lager:
• 1 / 2 kylling
• 1 kilo oksekød knogler
• 2 skinke knogler
• 4 porrer
• 3 sticks selleri
• 1 mellemstort løg
• 300 g kartofler
• salt
Til suppe
• 1 / 4 kilo ris
• 150 g hakkede saltede skinke, skåret i
• 2 kogte æg
• 1 kvist mynte
• 1oo gram stegt brød



FORBEREDELSE
Sæt en gryde over ilden med tre liter vand og kylling, knogler af oksekød, kartofler skrællet og skåret, det løg, skrællet og skåret i halve, snittede gulerødder og andre grøntsager grundigt rengjort, skåret i groft. Dæk gryden og lad simre i cirka tre timer.
Efter dette tidspunkt fjernes fra varmen, fjern kylling fra bouillon, udbenet, sønderdele det kød og reserven det. Strain suppen gennem en finmasket sigte og reserve samt.
Sæt en gryde på ild og anstrengte suppen, når det er varmt, tilsæt ris og stykker af skinke.
Kog ved høj varme ca 18 minutter, indtil ris er klar.
Derefter fjerne fra varmen og hældes i en skål.
Når tjener, tilsættes hakket kylling, hakkede hårdkogte æg, ristet brød skåret i terninger og mynte kvist

No hay comentarios: