miércoles, 21 de octubre de 2009

Sopa de Picadillo PŘÍPRAVA





Sopa de Picadillo

INGREDIENCE PRO 4
Na skladě:
• 1 / 2 kuřete
• 1 kg hovězího masa kostí
• 2 šunka kosti
• 4 pór
• 3 hole celer
• 1 střední cibule
• 300 g brambor
• sůl
Pro polévka
• 1 / 4 kila rýže
• 150 g na kostičky uzená šunka, nakrájená na
• 2 vařená vejce
• 1 snítku máty
• 1oo gramů topinka



PŘÍPRAVA
Místo hrnec na ohni se tři litry vody a kuřecí maso, kosti hovězího masa, brambory loupané a krájené, důkladně cibule, oloupané a snížit na polovinu, nakrájené mrkev a ostatní zelenina očištěny, nakrájíme na hrubě. Obal hrnec a nechte vařit asi tři hodiny.
Po uplynutí této doby vyjměte z tepla, vyjměte z kuřecí vývar, bez kostí, drcení masa a rezervy to. Kmene vývar přes jemné síto a rezervy stejně.
Dejte pánev na oheň a napjaté vývar, kdy je horká, přidejte rýži a kousky šunky.
Vařit přes vysokou tepelnou asi 18 minut, dokud rýže není hotová.
Vyjměte z tepla a nalijte do misky.
Když se sloužící, přidejte drcené kuřecí maso, nakrájenou vařených vajec, smažený chléb nakrájíme na kostky a snítku máty.

No hay comentarios: