http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/
блог вчора Христини та лимоном Kanela прислав нам цей рецепт на осінь торт каштана на конкурс спеціальних падіння рецепти.
Правда, торт виглядає вражаючим, і я переконаний, що смак повинен бути однаково смачно.
Інгредієнти необхідно для прийняття цього рецепта:
-50 Г вершкового масла при кімнатній температурі
-75 Г цукру
-3 Яєчні жовтки
Відкритий -3
-250 Грам каштанів
-8 Г порошку випічки
Ми розпочнемо цей рецепт приготування каштанів. Пив каштани і помістити їх у каструлю з холодною водою покриття. Додати сіль, кілька зерен анісу і нехай він кип'ятити 30 хвилин. Злийте воду каштани і дайте йому охолонути ...
Beat масло з цукром до вершковий, коли ми додаємо жовтки з одного і продовжити побиття. Після добре перемішати яєчні жовтки, збийте яєчні білки до жорсткої.
Ми об'єднуємо обидві суміші з обережністю, що явно не увійде. Ми будемо робити перемішування руху. Ми протерті каштани і змішати з випічки порошку. Ретельно приєднатися каштани на поєднання чітких і звалища в результаті підготовки в каструлю маслом і посипати борошном.
Введіть попередньо розігрітій духовці при температурі 180 º С протягом 30 хвилин. Укол із зубочисткою в центрі торта виходить чистий він буде готовий. Дати охолонути на решітці і подавайте. Ми прикрашаємо наприклад, як у фотографії трохи вершків і маку Філадельфії насіння.
Я сподіваюся, що ви користувалися цим рецептом.
No hay comentarios:
Publicar un comentario