lunes, 22 de noviembre de 2010

Осінній каштан торт - Рецепти

Bizcocho otoñal de castañas - Recetas de cocina RECETASonline

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/


блог вчора Христини та лимоном Kanela прислав нам цей рецепт на осінь торт каштана на конкурс спеціальних падіння рецепти.

Правда, торт виглядає вражаючим, і я переконаний, що смак повинен бути однаково смачно.


Інгредієнти необхідно для прийняття цього рецепта:

-50 Г вершкового масла при кімнатній температурі
-75 Г цукру
-3 Яєчні жовтки
Відкритий -3
-250 Грам каштанів
-8 Г порошку випічки

Ми розпочнемо цей рецепт приготування каштанів. Пив каштани і помістити їх у каструлю з холодною водою покриття. Додати сіль, кілька зерен анісу і нехай він кип'ятити 30 хвилин. Злийте воду каштани і дайте йому охолонути ...

Beat масло з цукром до вершковий, коли ми додаємо жовтки з одного і продовжити побиття. Після добре перемішати яєчні жовтки, збийте яєчні білки до жорсткої.

Ми об'єднуємо обидві суміші з обережністю, що явно не увійде. Ми будемо робити перемішування руху. Ми протерті каштани і змішати з випічки порошку. Ретельно приєднатися каштани на поєднання чітких і звалища в результаті підготовки в каструлю маслом і посипати борошном.

Введіть попередньо розігрітій духовці при температурі 180 º С протягом 30 хвилин. Укол із зубочисткою в центрі торта виходить чистий він буде готовий. Дати охолонути на решітці і подавайте. Ми прикрашаємо наприклад, як у фотографії трохи вершків і маку Філадельфії насіння.

Я сподіваюся, що ви користувалися цим рецептом.

No hay comentarios: