Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
lunes, 1 de noviembre de 2010
Appetizers recepti: kruhove kocke robiola Recipe pripravo
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/
Appetizers recepti: kruhove kocke robiola
* Zahtevnost: Lahka
* Time: 30 min.
* Ljudje: 4
* Kalorije: 1980/persona
Tukaj je preprost recept za pripravo velik sir predjed, odlično kadarkoli, za tiste, ki želijo začeti obroka s posebno področje in zelo okusna. Kruhove kocke robiola, v resnici, so preprosta za uporabo in združuje okus domače robiola z okus rib, v tem primeru s prekajene postrvi. Nekaj korakov in vaš starter je bil v slast od sorodnikov in prijateljev.
Sestavine
* Kruh: 20 kruhove kocke
* Robiola: 150 gr
* Prekajena postrv: 170 gr
* Ricotta: 80 gramov
* Maslo: dovolj
* Ekstra deviško oljčno olje: dovolj
* Beli poper: dovolj
* Lemon: 2
Recipe pripravo
Tukaj je recept za okusno robiola kruhove kocke z dimljeno postrvjo.
1.
S pomočjo mešalca, drobno sesekljane, prekajene postrvi, mix ribe z odmerkom sira, da ste storili tudi možganov, robiola in ščepec belega popra. Ali mešanica mešanica z dodatkom kanček ekstra deviškega oljčnega olja
2.
Cut ducat rezine kruha, odlično baguettes kakovosti, segreti pečici in toast toast na 200 stopinj za nekaj minut. Z malo masla vseh preteklih crostini in robiola širjenja smetano in postrvi, pridobljenih na vsak kos kruha
3.
Operemo limone temeljito in narežemo na klini. V posodo je služboval pri crostini robiola obložen z rezinami limone
Nasveti
Kruhove kocke so okusna jed iz robiola in zelo hitro, da, veliko degustacijo srkanje iz občutljivo belega vina ali rosé. Nekaj sestavin in uravnoteženo kombinacijo, je ta predjed tako nepremagljiv. Dober tek.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario