sábado, 20 de noviembre de 2010

Сільський Плам Галетт з мигдалем і Сьогоднішній десерт

Tonight's dessert!

Rustic Plum Galette

Сільський Плам Галетт з мигдалем і
Сьогоднішній десерт
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/

Кілька тижнів або місяців (?) За моїми звичайним прогулянку в світ кліків, навігації фотографії доходів і прибутків з блогів, я натрапив на сайт дизайнера, який був відзначений між його первісної концепції, а книга рецептів та фото книги.
Мій Кулінарія Щоденник виявлення, моя перша реакція була велика "вау" з захопленням. Athypique, естетичні, професійні і в той же час мінімалістській простоти: фотографія, зміст якого (рецепт або інші) виявлено, пересуваючи мишу над нею. Live!
Пам'ятаю, я подумав, що для мене, хто поклав так багато часу, щоб писати кожен записочку, щоб мої слова після пошуку документації .. Ця ідея була кращим рішенням в даний час більш регулярно і, нарешті, всі ці рецепти в моїх проектів накопичувати "для публікації".
І саме ця можливість, враховуючи, що ідея раптом прийшла мені в голову холодною і жорсткою, крім справжніх друзів або родичів, можна зателефонувати, щоб отримати докладну інформацію про доходи або пояснення, двері обміну цією так щільно закриті для всіх інших. Але для мене блог ще блог з його тон, його історію та обговорення ...
... Навіть якщо іноді немає нічого, щоб сказати, як і у випадку з цього рецепта: моя любов до сільської пироги я вже говорив у великої довжини, як краще працювати тісто для себе дати їй трохи листкове текстури.
Коли кінцевий результат, як би ви хотіли ковток торт сливи і ароматним карамельним мигдалем на ліжко чи щось інше, ніж те, що здається: смачні, хрусткі, фруктовий ... Коротше кажучи, щоб поїсти!


Сільський Галетт Плам
(Для великих плит від 26 см)


Для солодкої випічки

T55 * 500 г борошна
* 250 г холодного вершкового масла (або маргарин)
* 50 г цукру
* 1 чайна ложка солі
* 1 пакетик ванільного цукру
* 2 столові ложки холодної вершки
* QS холодної води


Для мигдалю шару

* 25 г мигдалю
* 25 г цукру
* 20 г борошна


Для заповнення сливи

* 700 г чорносливу без кісточок (сливи, червоні сливи)
* 60 г цукру
* Додатковий аромат на ваш вибір: кориця, розмарин, ваніль ...



Підготовка солодкої випічки

Якщо у вас є кухонний комбайн оснащений ніж (подвійним лезом), будь ласка, використовуйте наступну інформацію вже дали на цій посаді або це відео. Очевидною перевагою ділитися не дуже утомливим, що тісто працював з невеликою кількістю масла або маргарину, що дуже холодно і в дрібні шматки. За боку, просто працювати тесту з 2 ножі або картоплі прес або пальцями, як вже вказувалося докладно на цій посаді і фотографії нижче.
Ця величина може зробити 2 красивих стандартних пироги або 1 великий і один середній.



Місце борошно, цукор, ванільний цукор і сіль у великій мисці. Збийте або дерев'яною ложкою.
Додати холодної скоротити масло нарізати дрібними кубиками і пальта з суміші борошна. Тонка робота (якщо є звичка, і ми працюємо швидко) або 2 ножами використовуватися як дроблення, додати вершкове масло у борошно так, щоб рівномірно розподілити частини, зберігаючи очевидним розміром з горошину.
Вилийте збиті вершки, включивши її, як і вище і залити крижану воду поступово включити його з рук ніж, а потім до тесту досить неоднорідна, і кускових, але, що приходить разом при натисканні ( додати стільки води, скільки необхідно, щоб зволожити все залишилися борошна).
Вилийте вміст чаші на стільницю злегка посипаною борошном поверхні і зібрати в чашку кожен купу тісто в кулю м'який, але не липка.
Розділити на 2 частини, тиснуть їх з долоні і обернути диски тісто у харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.

Примітка: В залежності від розміру торт або пиріг бажанні частини можуть бути одного і того ж ваги або різної ваги (наприклад, 2 / 3, 1 / 3 для великої плити від 26 см в діаметрі і в середньому 22 пиріг - 24 см). Тісто може зберігатися в холодному місці на кілька днів або бути заморожені


Створення наповнення
(Відео тут)

foodpictures1


Розігріти духовку термостата. 6-7 (200 ° C).

У маленькій мисці, змішайте мигдаль, цукор і борошно. Книгу.

Вимийте, стебло і ями сливи. Розрізати на 4 або 6 у залежності від початкового розміру плоду і місце чверті в мисці. Додати цукор і аромат вибрали і кинути обережно, щоб не пошкодити плід. Правильно, якщо кількість цукру за смаком і зрілості слив.

Якщо тісто було охолодженої кілька годин або більше, видалити від 5 до 10 хвилин раніше, щоб пом'якшити до розповсюдження.
Запитайте аркуші випічки на план роботи і посипати борошном. Покладіть диск тесту в центрі і розгортає у формі кола близько 35 см в діаметрі.

Вилийте суміш у центрі з мигдалем і розповсюдження трохи з рук або в задній частині ложки до 5 см по краях.

Примітка: мигдаль шар допомагає поглинати соки з фруктів, так що це марно поширюватися по всій поверхні тіста прямо в центрі, де плід буде приділено

Місце на вершині гори околиць підготовлений сливовий сік і залити фрукти або зроблено стороною, якщо плід був соковитий вже починається. Посипати мигдалевому або, можливо, бланшовані нарізані фісташки.
Складіть краю до центру тесту, затискаючи їх, щоб створити привабливий зубчастий вигляд. Пензель "хабара" з тіста або з водою, вершки, жовтого або білого кольору яєчного або ціле яйце (вибір буде залежати від остаточного колір і зовнішній вигляд більш-менш сільському плити).

Примітка: фото, кора золоті яйця і, нарешті, я не люблю дивитися "заморожених", який нічого сільському для мене. Я переробив його з кремом, він був набагато краще!

Посипати цукровий пісок або коричневий цукор, щоб дати трохи хрусткими боку і, можливо, посипати мигдалем.

Слайд торт з його папери на лотку випічки і випікати в центрі.
Випікати 35 до 45 хвилин або трохи більше в залежності від розміру пластини обраний (половину або дві третини тесту) або поки торт красиво коричневого кольору зверху і знизу і соки починають формуватися фруктів бульбашки. Прохолодний на Frille до розсувні м'яко на квартирі життєздатністю. Подавати теплим або холодним поодинці або з вершками або підсолоджені збиті вершки.


Джерело: суміш мені для тесту і відчувати, як торт сливи і Марта для натхнення шар мигдалю
Можливо, ви захочете:
foodpictures1

No hay comentarios: