domingo, 27 de junio de 2010

Ricetta Ross bil-ħaxix INGREDJENTI GĦALL-PERSUNI 4:



Ricetta

Ross bil-ħaxix

INGREDJENTI GĦALL-PERSUNI 4:

• 300 gramma ta 'ross
• 1 liter brodu tal-ħaxix
• 1 medju basla
• 1 bżar aħdar
• 1 / 2 bżar aħmar
• 1 zunnarija
• 1 Zucchini żgħar
• 1 żgħar brunġiel
• 100 gramma ta 'brokkoli
• 1 sinna tewm
• 2 zalza tat-tadam tablespoons
Żejt taż-żebbuġa •
• melħ
• bżar



PREPARAZZJONI:
Qaxxar CHOP u l-basal u tewm bħala kaxxi żgħar. Ktieb. Naddaf il-bqija tal-ħxejjex u imqatta dadi kbar. Pprenotati separatament. Fi saucepan ma '100 ml ta' żejt jaħraq, il-basal saute mingħajr ma twassal għal kannella. Meta nofs imsajjar, żid il-bżar, aħdar aħmar, karrotti u brokkoli. Saute tajjeb u meta l-Zalza hija kważi lesta, żid il-brunġiel u Zucchini, ħwawar għall-togħma. Hekk kif dawn huma kemmxejn imsajjar, żid it-tewm u l-zalza tat-tadam. Imbagħad żid ross u brodu hot. Preparazzjoni Cook-kwart ta 'siegħa. Ħallih għal ftit minuti qabel jservu

No hay comentarios: