Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 2 de junio de 2010
Recepty pro děti: muffiny plněné jahodami a smetanou
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/
Recepty pro děti: muffiny plněné jahodami a smetanou
* Obtížnost: Easy
* Čas: 80 min.
* Lidé: 4
* Kalorie: 510/porzione
Muffiny plněné čerstvými jahodami a smetanou, jsou velmi svůdný, můžete jim slouží k občerstvení pro děti, nebo bylo-li přítel je doma, jsou opravdu lahodné a dokonce ultra-rychlé otáčky, protože vdolky jsou již v přípravě a plnění a činění s jahodami a smetanou sprej. Recept na muffiny plněné jahodami a krém je ideální pro vás pomoc dětem vařit, protože neexistuje nebezpečí, že mohou přijít k úrazu, nebo selže.
Přísady
* Muffin jednoduché: 1 dávka
* Jahody: 100 gramů
* Krém Spray
*
Ztratit 5 nebo 25 liber?
Trim Gel Zeštíhlující gel ® Objednat Online. Cena € 39.95
www.Trimcaps.eu
*
Spodní prádlo pro děti
Výroba a prodej kvalitní spodní prádlo pro děti
www.fragi.it / děti
*
Quipos shop
Mnoho produktů na světě, "karikatura" Pimpa, Giulio Coniglio, La Linea ...
www.quipostore.net
Reklamy Google
Recept příprava
Můžete také zkusit vdolky plněné jahodami a smetanou.
1.
Připravte následující jednoduchý muffin recept, který jsem vysvětlil v Pour Femme, místo směs pirrottini a vaříme v troubě při 180 ° C asi 15 až 20 minut. Vyjměte z trouby a nechte vychladnout úplně.
2.
Čisté jahody, odstraňte část s listy a nakrájíme na 2 nebo 4 kusy a dal je do mísy. Když vdolky jsou v pohodě snížit na polovinu a posypeme trochu spreje smetany, dát nějaký jahody a smetana sprej znovu, kryt s uzávěrem na vdolky a sloužit!
Rada
V létě, místo smetany a jahodami, můžete si dát zmrzlinu!
Krutony jsou chutné jídlo z robiola a velmi rychlý, aby se, skvěle chutnající upíjel z jemného bílého vína nebo rosé. Jen málo přísad a vyváženou kombinaci je tento předkrm tak neodolatelný. Dobrou chuť.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario