sábado, 26 de junio de 2010

Opskrift Ris med grøntsager Ingredienser til 4 personer:



Opskrift
Ris med grøntsager

Ingredienser til 4 personer:

• 300 g ris
• 1 liter af vegetabilsk bouillon
• 1 mellemstort løg
• 1 grøn peber
• 1 / 2 rød peber
• 1 gulerod
• 1 lille squash
• 1 lille aubergine
• 100 g broccoli
• 1 fed hvidløg
• 2 spsk tomatsauce
• olivenolie
• salt
• peber



FORBEREDELSE:
Skræl og hak løg og hvidløg i små tern. Bog. Rens resten af grøntsagerne og skæres i store terninger. Reserveres separat. I en gryde med 100 ml varm olie, sauter løg uden at bringe til brun. Når halv kogt, tilsættes rød peber, grøn, gulerødder og broccoli. Saute godt, og når saucen er næsten færdig, tilsættes squash og aubergine, krydderi efter smag. Så snart de er lidt kogt, tilsæt hvidløg og tomatsauce. Derpå tilsættes ris og varm bouillon. Forberedelse Kog fjerdedel af en time. Efterlad et par minutter før servering

No hay comentarios: