Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 2 de junio de 2010
RECEPT KÖK SELLERI FRITTERS Ingredienser för fyra personer
RECEPT KÖK
SELLERI FRITTERS
Ingredienser för fyra personer
400 gr. selleri
4 ägg
2 msk. riven ost
50 gr. hackad Serranoskinka
200 gr. mjöl
50 gr. smör
1 msk. bakpulver
Pepper
Olja
Sal
Beredning
Tvätta och skala selleri. Klipp den och koka i en gryta med saltat vatten i 15 minuter. Med blandare minskar utarbetandet av ett mos och kyla.
Blanda sedan mjölet med jästen, lägg i kastrull med vatten och smör, kokas upp och ta bort. I denna förberedelse tillsätt mjöl och grönsaker, och rör om med en spatel tills en tunn skorpa.
Ge en liten böld, alltid omrörning så att preparatet inte fastnar. Tillsätt selleri puré, innehåller prosciutto vistelsen rivna, salt och peppar, rör om och låt sjuda lite längre.
När massan är uppenbart, ta bort den från värmen. Slutligen lägger äggen ett i taget och blanda tills införlivas.
Nu har jag: låt den vila ca 30 minuter förberedelse. Sedan hällde blandningen i en kastrull med het olja och fritters stek tills gyllenbrun. Drain och klar, servera dem varma.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario