Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
viernes, 26 de febrero de 2010
Sopa de picadillo 4 İÇİN MALZEMELER HAZIRLIK
Sopa de picadillo
4 İÇİN MALZEMELER
Hisse senedi için:
• 1 / 2 tavuk
Sığır kemikleri • 1 kilo
• 2 jambon kemikleri
• 4 pırasa
• 3 sticks kereviz
• 1 orta boy soğan
Patates • 300 gram
• tuz
Çorba için
• 1 / pirinç 4 kilo
Küp tedavi jambon ve • 150 gram, oyulmuş
• 2 haşlanmış yumurta
Nane • 1 ince dal
Kızarmış ekmek • 1OO gram
HAZIRLIK
Su ve tavuk üç litre ateşe bir çömlek Yeri, sığır kemikleri, patates soyulmuş ve doğranmış, soğan, soyulmuş ve yarım kesilmiş, dilimlenmiş havuç ve diğer sebzeler iyice içine kesilmiş temizlenmiş kalitesiz. Cover pot ve yaklaşık üç saat kaynamaya bildirin.
Bu süreden sonra, sıcaktan, suyu gelen, kemiksiz, et ve tavuk rezerv shred kaldır kaldır. Ince elek ve yedek de üzerinden suyu Strain.
Ateşe tava ve suyu zaman sıcak, pirinç ve jambon parçaları eklemek gergin koyun.
Cook yüksek ateşte yaklaşık 18 dakika kadar pirinç hazırdır.
Sonra ısı kaldırmak ve bir kase içine dökün.
Zaman, kıyılmış parçalanmış tavuk eklemek sert haşlanmış yumurta hizmet, küpler ve nane delikanlı içine kızarmış ekmek kesti
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario