Рэцэпт
Рыс з гароднінай
Інгрэдыенты для 4 чалавек:
• 300 грамаў рысу
• 1 л агародніннага бульоне
• 1 сярэдняя цыбуліна
• 1 зялёны перац
• 1 / 2 чырвонага перцу
• 1 моркву
• 1 невялікі цуккини
• 1 невялікі Баклажан
• 100 г брокалі
• 1 зубчик чеснока
• 2 сталовыя лыжкі таматнага падліўкі
• аліўкавы алей
• соль
• перац
Падрыхтоўкі:
Ачысціце і нарежьте лук і часнык дробнымі кубіка. Кніга. Чысціня астатнія гародніна і парэзаць на вялікія косткі. Папярэджаны асобна. У рондаляў з 100 мл гарачага алею, Сота лука, не прыходзячы ў карычневы колер. Калі палова вараных, дадаць чырвоны перец, зялёны, моркву і брокалі. Сота, а калі соўс амаль гатовы, дадаць цуккини і Баклажан, спецыі па смаку. Як толькі яны крыху вараных, дадаць чеснок, таматнага соўс. Затым дадаць рыс і гарачы бульон. Падрыхтоўка Кука чвэрць гадзіны. Пакіньце на некалькі хвілін, перш чым служыць
No hay comentarios:
Publicar un comentario