Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
martes, 16 de febrero de 2010
Sopa de picadillo Ingrediente pentru 4 PREGATIREA
Sopa de picadillo
Ingrediente pentru 4
Pentru stoc:
• 1 / 2 de pui
• 1 kilogram de oase de carne de vită
• 2 sunca oasele
• 4 praz
• 3 telina sticks
• 1 ceapă medie
• 300 de grame de cartofi
• sare
Pentru supa
• 1 / 4 kg de orez
• 150 de grame de sunca cuburi vindecat, tăiate în
• 2 ouă fierte
• 1 crenguta de menta
• 1oo de grame de pâine prajita
Se pune un vas pe foc cu trei litri de apă şi de pui, oase de carne de vită, cartofi curăţate şi feliate, ceapa, decojite şi tăiate în jumătate, morcovi felii şi legume, altele bine curăţate, tăiate în grosolan. Se acoperă vasul şi lăsaţi-fierbe timp de aproximativ trei ore.
După acest timp, eliminaţi de la căldură, se scoate din supa de pui, dezosate, petic de carne şi de rezervă ea. Strain bulion printr-o sită fină şi de rezervă, de asemenea.
Pune-o tigaie pe foc şi încordate bulion atunci când este fierbinte, se adaugă orezul şi bucăţi de şuncă.
Cook pe foc mare aproximativ 18 de minute, până când orezul este gata.
Apoi, eliminaţi de la căldură şi se toarnă într-un castron.
Când de servire, adăugaţi pui tocat, tocat ouă fierte tari, se taie în cuburi de paine prajita si crenguta de mentă.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario