Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
martes, 2 de febrero de 2010
FRITTERS کرفس مواد لازم برای چهار نفر 400 گرم کرفس
FRITTERS کرفس
مواد لازم برای چهار نفر
400 گرم کرفس
4 تخم مرغ
2 tbsp. پنیر رنده شده
50 گرم ژامبون خرد serrano
200 گرم آرد
50 گرم کره
1 tbsp. پودر خمیرمایه
فلفل
نفت
محلول معطر اب امونیاک
آمادگی
کرفس را شسته و پوست کندن. سپس آن را برش داده شده و در یک قابلمه و قابلمه را با آب به مدت 15 دقیقه ی شور. با مخلوط کن را کاهش می دهد تهیه پوره و خنک.
سپس آرد را با مخمر ، در ماهی تابه قرار داده با آب و کره ، را به جوش آورده و ترکیب حذف شده است. در این آمادگی برای اضافه کردن آرد و سبزیجات ، و با کفگیر بهم بزنید تا پوسته نازک.
جوش دادن خفیف ، همواره پر تحرک به طوری که نشانی از آماده سازی چوب نیست. اضافه کردن پوره کرفس ، prosciutto دارای اقامت رنده شده ، نمک و فلفل ، به هم بزنید و کمی جوش ، خرد است.
هنگامی که توده آشکار است ، حذف آن را از گرما. بالاخره یکی از تخم مرغ در یک زمان و ترکیب بهم پیوسته تا اضافه کنید.
حالا من : اجازه دهید بقیه آن را در حدود 30 دقیقه آماده سازی. سپس مخلوط را در تابه با روغن داغ و fritters سرخ تا قهوه ای طلایی ریخت. تخلیه و آماده ، آنها را در خدمت گرم است.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario