domingo, 1 de agosto de 2010

Receptek Előételek: kenyérkockákkal robiola Hozzávalók Recept előkészítése


http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/

Receptek Előételek: kenyérkockákkal robiola

* Nehézségi fok: Könnyű
* Idő: 30 perc.
* Emberek: 4
* Kalória: 1980/persona

Itt egy egyszerű recept, hogy készítsen kiváló előétel sajt, nagy bármely alkalommal, azok számára, akik szeretnének kezdeni az étkezés egy speciális alkalmazási körét, és nagyon finom. A kenyérkockákkal robiola, valójában egyszerű megvalósítani, és egyesítik az ízt a házi készítésű robiola a kifinomult ízlés halak, ebben az esetben a füstölt pisztráng. Néhány lépés és a kultúrát szolgálja, hogy örömére barátok és rokonok.
Hozzávalók

* Kenyér: 20 kenyérkockákkal
* Robiola: 150 gr
* Füstölt pisztráng: 170 gr
* Ricotta: 80 gramm
* Vaj: elég
* Extra szűz olívaolaj: elég
* Fehér bors: elég
* Lemon: 2

Recept előkészítése

Itt a recept a finom kenyérkockákkal robiola füstölt pisztráng.

1.

Segítségével egy turmixgép, apróra vágott, füstölt pisztráng, keverjük össze a halakat az adagot a sajt, amit tettek csatorna is, robiola és egy csipet fehér bors. Hagyjuk a keveréket keverjük hozzá egy csipetnyi extra szűz olívaolaj
2.

Vágott egy tucat szelet kenyér, tökéletes minőségű bagetták, melegítse elő a sütőt, és a pirítós pirítós 200 fokban néhány percig. Egy csipetnyi vajjal és pirítóssal múltban az összes elterjedt a tejszínt és a pisztráng robiola előállított minden darab kenyeret
3.

Mossuk citrom alaposan vágjuk ékek. Egy edényben tálalt robiola crostinivel körítve citromos szelet

Tanács

A kenyérkockákkal egy ízletes étel robiola és nagyon gyorsan tenni, ízű kortyolgatva egy finom fehérbor vagy rozé. Kevesen összetevők és a kiegyensúlyozott teszi előétel így ellenállhatatlan. Jó étvágyat.

No hay comentarios: