Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
domingo, 1 de agosto de 2010
Receptek Előételek: kenyérkockákkal robiola Hozzávalók Recept előkészítése
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/
Receptek Előételek: kenyérkockákkal robiola
* Nehézségi fok: Könnyű
* Idő: 30 perc.
* Emberek: 4
* Kalória: 1980/persona
Itt egy egyszerű recept, hogy készítsen kiváló előétel sajt, nagy bármely alkalommal, azok számára, akik szeretnének kezdeni az étkezés egy speciális alkalmazási körét, és nagyon finom. A kenyérkockákkal robiola, valójában egyszerű megvalósítani, és egyesítik az ízt a házi készítésű robiola a kifinomult ízlés halak, ebben az esetben a füstölt pisztráng. Néhány lépés és a kultúrát szolgálja, hogy örömére barátok és rokonok.
Hozzávalók
* Kenyér: 20 kenyérkockákkal
* Robiola: 150 gr
* Füstölt pisztráng: 170 gr
* Ricotta: 80 gramm
* Vaj: elég
* Extra szűz olívaolaj: elég
* Fehér bors: elég
* Lemon: 2
Recept előkészítése
Itt a recept a finom kenyérkockákkal robiola füstölt pisztráng.
1.
Segítségével egy turmixgép, apróra vágott, füstölt pisztráng, keverjük össze a halakat az adagot a sajt, amit tettek csatorna is, robiola és egy csipet fehér bors. Hagyjuk a keveréket keverjük hozzá egy csipetnyi extra szűz olívaolaj
2.
Vágott egy tucat szelet kenyér, tökéletes minőségű bagetták, melegítse elő a sütőt, és a pirítós pirítós 200 fokban néhány percig. Egy csipetnyi vajjal és pirítóssal múltban az összes elterjedt a tejszínt és a pisztráng robiola előállított minden darab kenyeret
3.
Mossuk citrom alaposan vágjuk ékek. Egy edényben tálalt robiola crostinivel körítve citromos szelet
Tanács
A kenyérkockákkal egy ízletes étel robiola és nagyon gyorsan tenni, ízű kortyolgatva egy finom fehérbor vagy rozé. Kevesen összetevők és a kiegyensúlyozott teszi előétel így ellenállhatatlan. Jó étvágyat.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario