Рецепт
Пиринач са поврћем
Састојци за 4 особе:
• 300 грама пиринча
• 1 литар супа од поврћа
• 1 средњи лук
• 1 зелена паприка
• 1 / 2 црвене паприке
• 1 шаргарепа
• 1 мала тиквица
• 1 мали плави патлиџан
• 100 грама брокула
• 1 чешањ белог лука
• 2 кашике парадајз сос
• маслиново уље
• со
• бибер
ПРИПРЕМА:
Пилинг и котлет лук и бели лук у мале коцкице. Књига. Очистите остатак поврћа и исећи на велике коцке. Боокед одвојено. У шерпи са 100 мл топлог уља, сауте лук без довођења у браон. Када је пола кувана, додајте црвене паприке, зелена, шаргарепа и брокуле. Сауте добро и када је готово спреман сос, додати тиквице и патлиџан, зачина по укусу. Чим се нешто кува, додати бели лук и парадајз сос. Затим додати пиринач и врућа супа. Припрема Кук четвртину сата. Оставите неколико минута пре сервирања.
No hay comentarios:
Publicar un comentario