Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
viernes, 2 de abril de 2010
РЕЦЕПТ КУХИЊА Целер ФРИТТЕРС Састојци за четири особе
РЕЦЕПТ КУХИЊА
Целер ФРИТТЕРС
Састојци за четири особе
400 грама. Целер
4 јаја
2 кашике. рендани качкаваљ
50 грама. исецкане шунке Серрано
200 грама. брашно
50 грама. бутера
1 кашике. прашак за пециво
Бибер
Уље
Сал
Припрема
Опрати целер и пилинг. Онда га исећи и кувати у лонац са сланом водом 15 минута. Уз миксер смањује припреми пире и охладите.
Затим мешавина брашна са квасцем, ставити у шерпи са водом и маслацем, довео до чир и уклонити. У овој припреми додати брашно и поврћа, и промијешати са лопатица до танке коре.
Дај мало чир, увек узбудљив, тако да припреме не држимо. Додајте пире од целера, пршута укључује боравак рендани, со и бибер, промијешати и крчкати још мало.
Када је маса очигледно, уклоните га од извора топлоте. На крају додати јаја један по један и мешати док укључене.
Сада сам: нека се остали око 30 минута за припрему. Затим сипа мешавину у тигањ са врелим уљем и пржити фриттерс док не порумени. Оцедити и спремни, служити их топле.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario