Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
sábado, 1 de mayo de 2010
Закуски Рецепти: грінки robiola Інгредієнти Рецепт підготовки
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/
Закуски Рецепти: грінки robiola
* Рівень складності: Легкий
* Час: 30 хв.
* Фото: 4
* Калорійність: 1980/persona
Ось простий рецепт, щоб підготувати відмінну закуску з сиру, великий за будь-якого приводу, для тих, хто хоче почати трапезу з спеціальні рамки і дуже смачна. Грінки robiola, по суті, є простими у реалізації, і поєднувати смак домашньої robiola з витонченим смаком риби, в даному випадку з копченою фореллю. Кілька кроків, і ваш стартовий подається на радість друзям і родичам.
Інгредієнти
* Хліб: 20 грінками
* Robiola: 150 гр
* Копченої форелі: 170 гр
* Рікотта: 80 грам
* Масло: достатньо
* Оливкове масло: достатньо
* Білий перець: достатньо
* Лимон: 2
Рецепт підготовки
Ось рецепт смачної robiola грінки з копченою фореллю.
1.
За допомогою блендера, дрібно нарізаний, копчена форель, змішайте рибу з дозою сиру, що ви зробили дренажний, robiola і щіпка білого перцю. У перемішати суміш, додати щіпку оливковою олією
2.
Cut десятків скибочки хліба, батонів ідеальне якість, Розігріти духовку і тост тост на 200 градусів протягом декількох хвилин. З невеликою кількістю масла тост всі минулі і розповсюдження robiola вершки і форель, отримані на кожний шматок хліба
3.
Вимийте лимони ретельно і нарізати скибочками. У блюдо подається на robiola crostini прикрашені шматочками лимона
Рада
Грінки є смачні страви з robiola і дуже швидко зробити, чудовим смаком Сьорбаючи з ніжних білих вин або рожеве. Трохи інгредієнтів та збалансоване поєднання робить цю закуску так чарівні. Приємного апетиту.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario