jueves, 15 de noviembre de 2012

Святковий рецепт салату восьминога:




700 г приготованого восьминога
100 г руколи
1 лавровий лист
1 стебло селери
1 морква
1 упаковка нарізаного вареного картоплі та
10 чорних маслин
1/2 фіолетовим цибулею
1 зубчик часнику
Оливкова олія 1DL
50 мл оцту
перець
сіль
Приготування:

Місце восьминога у великій кількості киплячої підсоленої води, лавровий лист, стебло селери і моркви, ламаючи, дати охолонути і порізати на шматочки.

Наріжте цибулю кільцями, промити і осушити оливки руколою.

Змішати масло з оцтом і подрібнений зубчик часнику і приправити сіллю і перцем за смаком.

Маючи базу в блюда з нарізану картоплю, покласти восьминога і подати з листям руколи, червоної цибулі та маслин (повністю або наполовину уздовж).

No hay comentarios: