martes, 13 de noviembre de 2012

Рецепти без глютену Вафлі


Люди з целіакію повинні піклуватися про вашій дієті і переконайтеся, що ваша їжа без нетерпимості glutendebido проламіни. Цукерки, як правило, частину їжі ми не можемо їсти завдяки своєму складу борошна, але не повинні бути целіакія стала заборон, тому сьогодні ми будемо готувати смачні клейковини вафлі.
інгредієнти:
125 гр. масло
50 гр. цукор
250 гр. тісто борошна без клейковини
125 гр. води
1 чайна ложка води
1 чайна ложка ванільного цукру
2 чайні ложки порошку випічки
цукрової пудри
Земля корицею
Для розпочала підготовку цих вафлі настільки багаті, спочатку бити масло з цукром і ванільним цукром чайній ложці. Якщо у вас є піниста суміш, додати яйця по одному і продовжувати збивати, щоб змішати інгредієнти добре.
Як тільки все буде добре поєднуються, влити дріжджі і муку, не забудьте просіяти раніше. Ви повинні також додати корицю і воду, яка повинна бути пом'якшена, щоб перейти до наступного кроку. Продовжувати збивати, поки всі інгредієнти утворюють однорідну масу, переконайтеся, що інгредієнти добре змішують.
Коли ви готуєте тісто, вилити його в вафельницю і готувати вафлі на середньому вогні. Після того, вафлі зроблені, є тільки подачею на стіл. Додати інгредієнти, які вам подобаються, я рекомендую обприскування цукровою пудрою і корицею і дощ розплавленого шоколаду.

No hay comentarios: