miércoles, 21 de noviembre de 2012

Alfajorcitos морквою рецепт:




морква
шинка
Рікотта або сир
сіль
перець
селера
Тертого вареного яйця
Скраб і натерти на тертці моркву. Потім нарізати їх, але вони не дуже добре, і покласти їх у каструлю з киплячою водою, щоб готувати до м'якості, але не порушуючи. Додати сіль, щоб вони не м'який.

У той час як морква варена, взяти шинку і нарізати звичайно, то суміш сиру або сиру, селера (якщо вам не подобається смак занадто сильним чи ви думаєте, що не потрібно кури), і salpimentarlo все.

Це заповнення може також петрушка, зелена цибуля, або будь-якої трави, які нам особливо подобається (рецепт підтримує практично будь-які спеції).

Коли морква готові, змастіть скибочки з начинкою і накрити іншою зріз.

Потім обваляти в крихти і яйця будуть готові alfajores.

No hay comentarios: