Ingrediënten
1 "lollo rossa, half krullend andijvie, 8 tuin tomaten, 100 g de foie" eend, 100 g eend ham, 4 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel wijnazijn, zout , zwarte peper en bieslook uitbraken.
gemakkelijk 15 'meer dan 7
Bereiding
1. Was goed en afvoer van de "lollo rossa" en escarole. Wedstrijd ze aan stukken met je hand en in een bed in een grote platte lade. Wegspoelen de helft van de tomaten en verspreiden ze decorativament over sla. Salpebreu naar smaak.
2. Verhit de olie in een pan en verstikken zij kortstondig ham en eend foie "eend gesneden in zeer fijne llenques. Verdeel ze over de salade en water met de hete olie. Tot slot besprenkelen met azijn.
3. Serveer de salade warm op individuele borden, gegarneerd met bieslook uitbraken.
Video: Potato Salad in de 3 texturen met foie
No hay comentarios:
Publicar un comentario