sábado, 1 de mayo de 2010

Закуски Рецепти: грінки robiola Інгредієнти Рецепт підготовки


http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/
Закуски Рецепти: грінки robiola

* Рівень складності: Легкий
* Час: 30 хв.
* Фото: 4
* Калорійність: 1980/persona

Ось простий рецепт, щоб підготувати відмінну закуску з сиру, великий за будь-якого приводу, для тих, хто хоче почати трапезу з спеціальні рамки і дуже смачна. Грінки robiola, по суті, є простими у реалізації, і поєднувати смак домашньої robiola з витонченим смаком риби, в даному випадку з копченою фореллю. Кілька кроків, і ваш стартовий подається на радість друзям і родичам.
Інгредієнти

* Хліб: 20 грінками
* Robiola: 150 гр
* Копченої форелі: 170 гр
* Рікотта: 80 грам
* Масло: достатньо
* Оливкове масло: достатньо
* Білий перець: достатньо
* Лимон: 2

Рецепт підготовки

Ось рецепт смачної robiola грінки з копченою фореллю.

1.

За допомогою блендера, дрібно нарізаний, копчена форель, змішайте рибу з дозою сиру, що ви зробили дренажний, robiola і щіпка білого перцю. У перемішати суміш, додати щіпку оливковою олією
2.

Cut десятків скибочки хліба, батонів ідеальне якість, Розігріти духовку і тост тост на 200 градусів протягом декількох хвилин. З невеликою кількістю масла тост всі минулі і розповсюдження robiola вершки і форель, отримані на кожний шматок хліба
3.

Вимийте лимони ретельно і нарізати скибочками. У блюдо подається на robiola crostini прикрашені шматочками лимона

Рада

Грінки є смачні страви з robiola і дуже швидко зробити, чудовим смаком Сьорбаючи з ніжних білих вин або рожеве. Трохи інгредієнтів та збалансоване поєднання робить цю закуску так чарівні. Приємного апетиту.

No hay comentarios: