Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
sábado, 22 de enero de 2011
Крила з Китаєм (помаранчевий)
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/
Крила з Китаєм (помаранчевий)
Завжди шукайте закуски. Крила, як завжди, не дивлячись на сальса і східні чіпати ці не є винятком.
Склад:
1 стакан апельсинового соку (помаранчевий)
2 столові ложки китайської шкірки (помаранчевий) тертого
6 зубчиків часнику
1 / 4 чашки соєвого соусу
2 столові ложки коричневого цукру
1 / 2 до 1 чайної ложки червоного перцю (кайенский перець)
1 чайна ложка орегано
4 фунти курячих крилець
Порядок дій:
Змішайте сік зі шкіркою, часник, соєвий соус, коричневий цукор, червоний перець і майоран. Залити крила і маринувати протягом принаймні за 3 години, часто помішуючи. Місце на аркуші випічки і випікати при 375 градусах протягом 25 до 30 хвилин або до золотистого кольору. Ви можете мазка маринаді так часто, як ви хочете, або залишити його мокрою в маринаді у випічці. Подавати відразу ж.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario