Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
viernes, 26 de marzo de 2010
Sopa де Picadillo Puente, Tito Інгредієнти для 4 ПІДГОТОВКА
Sopa де Picadillo Puente, Tito
Інгредієнти для 4
На складі:
• 1 / 2 курячої
• 1 кг яловичих кісток
• 2 шинкою кістках
• 4 цибулі-порею
• 3 палички селери
• 1 середня цибулина
• 300 г картоплі
• сіль
Для супу
• 1 / 4 кілограми рису
• 150 грам вилікувати кубиками шинку, нарізувати
• 2 варені яйця
• 1 гілочкою м'яти
• 1oo грам смажений хліб
ПІДГОТОВКА
Місце каструлю на вогонь з трьома літрами води і курка, кісток яловичини, картоплі очищені і нарізані, цибуля, очищених і порізаних навпіл, нарізані моркву та інші овочі ретельно вимити, нарізати грубо. Закрийте каструлю і варіть Нехай протягом приблизно трьох годин.
Після цього часу, зніміть з вогню, видалити з курячого бульйону, безкісткової, відкривайте м'яса і замовити його. Процідити бульйон через дрібне сито і резервів, а також.
Поставте каструлю на вогонь і напруженими бульйон, коли вона гаряча, додати рис і шматочки шинки.
Варити на сильному вогні приблизно 18 хвилин, поки рис буде готовий.
Потім зніміть з вогню і вилити в миску.
При подачі додати подрібнений курку, нарізані варені яйця, смажена нарізаного хліба нарізати кубиками і м'яти гілочка.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario