viernes, 26 de marzo de 2010

Sopa де Picadillo Puente, Tito Інгредієнти для 4 ПІДГОТОВКА





Sopa де Picadillo Puente, Tito

Інгредієнти для 4
На складі:
• 1 / 2 курячої
• 1 кг яловичих кісток
• 2 шинкою кістках
• 4 цибулі-порею
• 3 палички селери
• 1 середня цибулина
• 300 г картоплі
• сіль
Для супу
• 1 / 4 кілограми рису
• 150 грам вилікувати кубиками шинку, нарізувати
• 2 варені яйця
• 1 гілочкою м'яти
• 1oo грам смажений хліб



ПІДГОТОВКА
Місце каструлю на вогонь з трьома літрами води і курка, кісток яловичини, картоплі очищені і нарізані, цибуля, очищених і порізаних навпіл, нарізані моркву та інші овочі ретельно вимити, нарізати грубо. Закрийте каструлю і варіть Нехай протягом приблизно трьох годин.
Після цього часу, зніміть з вогню, видалити з курячого бульйону, безкісткової, відкривайте м'яса і замовити його. Процідити бульйон через дрібне сито і резервів, а також.
Поставте каструлю на вогонь і напруженими бульйон, коли вона гаряча, додати рис і шматочки шинки.
Варити на сильному вогні приблизно 18 хвилин, поки рис буде готовий.
Потім зніміть з вогню і вилити в миску.
При подачі додати подрібнений курку, нарізані варені яйця, смажена нарізаного хліба нарізати кубиками і м'яти гілочка.

No hay comentarios: