receta de Pan casero para celíacos
La comida para celíacos es más cara de lo habitual y, puesto que las personas solemos comer pan varias veces al día, hoy queremos ayudar a las personas que padecen esta enfermedad para que puedan, ellos mismos, hacer su propio pan.
Ingredientes:
- 800 gramos de harina de maíz
- 1,150 kilos de harina de arroz
- 600 gramos de tapioca
- Levadura sin gluten
- Agua
- Sal
Preparación:
- Primero, mezclamos, en un recipiente, la harina de maiz y la harina de arroz y vamos elaborando la masa. Añadimos, la tapioca, la levadura SIN GLUTEN, el agua y una pizca de sal y vamos amasando.
- Le damos la forma que más nos guste y, una vez hemos precalentado el horno a 220º C, introducimos el pan y alrededor de los 15 minutos vamos mirando el horno. Cuando esté dorado, retiramos del horno y reservamos. Listo para degustar.
- No te preocupes porque pienses que no es un pan normal ya que tiene un sabor delicioso y más, si sabes que la gran cocinera-panadera has sido tú.
Домашній рецепт хліба для целіакії
Клейковини харчування коштує дорожче, ніж зазвичай, і, так яклюди зазвичай їдять хліб кілька разів на день, тепер ми хочемо,щоб допомогти людям з цим захворюванням, так що вони самі роблять свій хліб.
інгредієнти:
800 г кукурудзяного борошна
1,150 кг рисової муки
600 грамів тапіока
Без глютену дріжджі
води
сіль
Приготування:
По-перше, змішати в мисці борошно кукурудзи та рису, борошнаі дати тісту розвиватися. Додамо, тапіока, випічка без глютену, води і дрібкою солі і хай місять.
Ми надаємо форму, яка нам подобається, і як тільки ми попередньо нагріту духовку до 220 ° C, введемо хліба і близько15 хвилин ми дивилися духовці. Коли коричневого кольору, вийняти з духовки і відкладіть в сторону. Готові до смаку.
Не турбуйтеся, тому що ви думаєте, що це не звичайний хліб і смак смачний і, якщо ви знаєте, що великий кухар-пекар був ти.
Клейковини харчування коштує дорожче, ніж зазвичай, і, так яклюди зазвичай їдять хліб кілька разів на день, тепер ми хочемо,щоб допомогти людям з цим захворюванням, так що вони самі роблять свій хліб.
інгредієнти:
800 г кукурудзяного борошна
1,150 кг рисової муки
600 грамів тапіока
Без глютену дріжджі
води
сіль
Приготування:
По-перше, змішати в мисці борошно кукурудзи та рису, борошнаі дати тісту розвиватися. Додамо, тапіока, випічка без глютену, води і дрібкою солі і хай місять.
Ми надаємо форму, яка нам подобається, і як тільки ми попередньо нагріту духовку до 220 ° C, введемо хліба і близько15 хвилин ми дивилися духовці. Коли коричневого кольору, вийняти з духовки і відкладіть в сторону. Готові до смаку.
Не турбуйтеся, тому що ви думаєте, що це не звичайний хліб і смак смачний і, якщо ви знаєте, що великий кухар-пекар був ти.
Homemade bread recipe for celiac
Gluten-free food is more expensive than usual and, as peopleusually eat bread several times a day, now we want to help people with this disease so that they, themselves, make their own bread.
ingredients:
800 grams of corn flour
1.150 kilos of rice flour
600 grams of tapioca
Gluten-free yeast
water
salt
preparation:
First, mix in a bowl corn flour and rice flour and let the doughdevelop. We add the tapioca, baking Gluten Free, water and a pinch of salt and let knead.
We give the form that we like, and once we preheated the oven to220 ° C, we introduce the bread and about 15 minutes we lookedthe oven. When browned, remove from oven and set aside. Readyto taste.
Do not worry because you think it's not a normal bread and it tastesdelicious and if you know that the great chef-baker was you.
Gluten-free food is more expensive than usual and, as peopleusually eat bread several times a day, now we want to help people with this disease so that they, themselves, make their own bread.
ingredients:
800 grams of corn flour
1.150 kilos of rice flour
600 grams of tapioca
Gluten-free yeast
water
salt
preparation:
First, mix in a bowl corn flour and rice flour and let the doughdevelop. We add the tapioca, baking Gluten Free, water and a pinch of salt and let knead.
We give the form that we like, and once we preheated the oven to220 ° C, we introduce the bread and about 15 minutes we lookedthe oven. When browned, remove from oven and set aside. Readyto taste.
Do not worry because you think it's not a normal bread and it tastesdelicious and if you know that the great chef-baker was you.
No hay comentarios:
Publicar un comentario