domingo, 1 de mayo de 2011

Předkrmy Recepty: krutony robiola Recept příprava


http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/

Předkrmy Recepty: krutony robiola

* Obtížnost: Easy
* Čas: 30 min.
* Lidé: 4
* Kalorie: 1980/persona

Zde je jednoduchý recept na přípravu vynikající předkrm sýra, skvělé na každou příležitost, pro ty, kteří chtějí začít jídlo se speciální rozsahu a velmi chutné. Krutony robiola, ve skutečnosti jsou snadno proveditelný, a kombinovat chuť domácí robiola s vytříbeným vkusem ryb, v tomto případě s uzeným pstruhem. Pár kroků a vaše předkrm se podává k potěšení přátel a příbuzných.
Přísady

* Pečivo: 20 krutony
* Robiola: 150 gr
* Uzený pstruh: 170 gr
* Ricotta: 80 g
* Máslo: dost
* Extra panenský olivový olej: dost
* Bílý pepř: dost
* Lemon: 2

Recept příprava

Zde je recept na chutné krutony robiola s uzeným pstruhem.

1.

S pomocí mixéru, jemně nasekané, uzený pstruh, směs ryb s dávkou sýra, že jste udělal dobře mozků, robiola a špetku bílého pepře. Do mix směsi přidáním trochou extra panenského olivového oleje
2.

Řezané tucet krajíce chleba, dokonalou kvalitu bagety, Předehřejte troubu a toast přípitek při teplotě 200 stupňů na několik okamžiků. S trochou másla toast všechny kolem a šíření krém robiola a pstruh získat na každém kusu chleba
3.

Umyjte citrony důkladně a nakrájíme na měsíčky. V pokrm podávaný na robiola crostini zdobený plátky citronu

Rada

Krutony jsou chutné jídlo z robiola a velmi rychlý, aby se, skvěle chutnající upíjel z jemného bílého vína nebo rosé. Jen málo přísad a vyváženou kombinaci je tento předkrm tak neodolatelný. Dobrou chuť.

No hay comentarios: