Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
viernes, 1 de abril de 2011
Užkandžiai Receptai: skrebučiai robiola Receptai ir paruošimas
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/
Užkandžiai Receptai: skrebučiai robiola
* Sunkumas: Lengvas
* Laikas: 30 min.
* Žmonės: 4
* Kalorijos: 1980/persona
Štai paprastas receptas parengti labai užkandis sūrio, labai Kiekvienu atveju, tiems, kurie nori pradėti miltų su specialiu taikymo sritį ir labai skanus. Skrebučiai robiola, iš tiesų, yra lengva įgyvendinti, ir sujungti namų robiola skonis su rafinuoto skonio žuvies, į šį rūkyti upėtakiai atveju. Keli žingsniai ir jūsų pradedančiųjų įteikiamas draugų ir giminių malonumas.
Sudedamosios dalys
* Duona: 20 skrebučiai
* Robiola: 150 gr
* Rūkyti upėtakiai: 170 gr
* Ricotta: 80 gr
* Sviestas: pakankamai
* Aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus: pakankamai
* Baltieji pipirai: pakankamai
* Citrinos: 2.
Receptai ir paruošimas
Čia yra puikūs skrebučiai robiola su rūkyti upėtakiai receptas.
1.
Su maišytuvo pagalba, smulkiai pjaustytų, rūkytas upėtakis, sumaišoma su doze sūris, kad jūs padarėte nutekėjimo gerai, robiola ir mažai baltųjų pipirų žuvies. Ar derinys mišinys, kurį galima aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus brūkšnys
2.
Cut dešimčių duonos sumuštiniams, puiki kokybė batonai, Įkaitinkite orkaitę ir skrudinta duona skrudinta duona, 200 laipsnių keletą minučių. Su šiek tiek sviesto Skrudinta visų buvusių ir platinti grietinėlės robiola ir upėtakis, gautas dėl kiekvieno duonos gabalas
3.
Nuplauti citrinas gerai ir supjaustyti skiltelėmis. Į lėkštelę aptarnaujami robiola crostini patiekiam su citrinos griežinėliai
Konsultacija
Skrebučiai yra skanus patiekalas iš robiola ir labai greitai padaryti, puikaus skonio egzotišku iš delikataus baltojo vyno ar rausva. Nedaug ingredientų ir subalansuotą daro tai užkandis, kad atsispirti. Skanaus.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario